600

Oferta publicata de:

John&CO

0744 194 345 / 0731 131 630

  • Suprafata utila 90 m²
  • An constructie Dupa 2000

Descriere

Apartament de lux  Constructie P+2. Apartamentul este nou si nu a fost niciodata locuit.  Beneficiati de intimitate fiind doar 2 apartamente pe etaj si 4 in tot blocul. Sistem de alarma incorporate. Videointerfon cu apelare pe mobil. Sistem professional de supraveghere video pentru parcare, curtea interioara si scara blocului.

Centrul se afla la numai 5 minute de mers pe jos. Suprafata construita este de 102 mp si are izolatie exterioara. Consum redus de energie apartamentul fiind dotat cu incalzire in pardoseala, iluminat cu led si electrocasnice cu consum redus geamuri Rehau de dimensiuni mari (Tripan cu 7 camere) pentru a asigura lumina naturala in toate camerele.

Apartamentul este luminous si foarte spatios, are finisaje de lux este complet mobilat si echipat dupa standere moderne si de calitate superioara. Toate electrocasnicele au garantie extinsa pana la 5 ani. Apartamentul are dressing, pantofar si cuier de dimensiuni mari iar in aranjamentul interior are perdelele si draperiile incluse. Camera separata pentru centrala si masina de spalat rufe.

Informații suplimentare

TIP OFERTA

Compartimentare

Numar camere

Etaj

Regim de inaltime

Caracteristici

, , ,

Utilitati

, , , , ,